ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

FRA START TIL NU!

Martin Stoltze

VELKOMMEN TIL TEC OUT’S BLOG 

- og første blogpost.

FORMÅLET

Formålet med at skrive denne blog, for os, er at informere og inddrage, familie, venner, netværk, kunder og andre interesserede i hvad det er vi går og arbejder med i det gamle mejeri i Lund udenfor Horsens. 

Derudover fortælle hvad det er der driver os fremad, hvad det egentlig er vi gerne vil opnå i denne iværksætter-verden. Vores vision, vores mission, vores mål.

Et lille tilbageblik

Sommeren gik hurtigt. Lige inden vi gik på sommerferie gennemførte vi vores altafgørende Kickstarter-kampagne, hvor 68 fantastiske kunder; herunder, venner, familie, netværk og øvrige kunder hjalp os i mål.

Kampagnen skulle fortælle os, om vi rent faktisk havde en berettigelse i markedet. Den skulle bevise om vores første produkt Seats kunne sælges, dvs. en validering af om vores idé rent faktisk kunne matche det behov i markedet - som vi havde vurderet var til stede. Derudover havde vi brug for at skaffe midler til at producere vores første hold hynder, vores Batch 0 mini-produktion. 

Det lykkedes heldigvis, og resten af sommeren blev brugt på at få de første hundredvis af hynder produceret, samlet og sendt ud i verden. 

Her kan I se alle dem der hjalp os i mål. Endnu engang tusind tak skal I have. 


De sidste par måneder har vi været i fuld gang med Marketing, Salg og Produktudvikling. Vi har for nylig præsenteret vores 2. primære produkt som er en magnetisk hylde der både kan monteres udenfor og indenfor - den kan ses på billedet herunder, men også her.

Stone Hang med 2 stk. Soil Seats

Under hylden kan man montere op til 8 Seats - ved hjælp af magneterne. Af samme grund hedder hylden naturligvis HANG :-)

Og vores 3. primære produkt er netop i udvikling nu. Her skal jeg nok informere når vi kan offentliggøre lidt mere om det.

Salg og Marketing

Vi havde en lidt naiv drøm… 

En drøm om at hvis man laver vildt gode produkter som dækker mange behov i folks hverdag, så skal det nok blive meget nemt at sælge dem - ingen problemer. De sælger nærmest sig selv! Bare åben en webshop, så vælter det ind med kunder… 

...3 naive designere blev klogere… 

En klog mand fortalte en historie om den her opfinder som sidder nede i sin kælder. Han har opfundet verdens vildeste produkt som både kan kurere cancer, give et lykkeligt liv og redde verden. En marketing-ekspert kommer ned i kælderen for at besøge opfinderen og spørger ham om hvordan det går med salget af hans produkt, hvortil opfinderen svarer: "Ikke så godt, jeg har ikke rigtig solgt noget endnu". Marketing-eksperten svarer: "Det er et virkelig godt produkt du har, men har du fortalt om det til nogen…?"

Det er nok ikke helt så udpræget og karrikeret hos TEC OUT, men historien er god. 

Med denne historie vil jeg gerne afslutte det første blogindlæg… More to come.

Mvh Høvdingen i TEC OUT