ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

Stærkt samarbejde og messe i Øksnehallen

Martin Stoltze

Vi har for nylig etableret samarbejde med vores første forhandler: Altan-Liv

Altan-Liv har en rigtig flot butik på Gammel Kongevej i København og på M.P. Bruunsgade i Aarhus. Desuden en fin webshop som kan ses her.

Billeder fra Altan-Liv i Kbh.

Vi er meget spændt på hvor det her samarbejde kan bringe os hen - altan.dk og altan-liv.dk har rigtig godt fat i markedet, og er markedsledende i DK med langt over halvdelen af de monterede altaner. Altan-liv sælger tilbehør til altaner, og er en del af altan.dk, og forretningsmodellen giver rigtig god mening:
Kunderne vil have kvalitetsprodukter til altanen, og rigtig gerne produkter der har så høj teknisk kvalitet at de ikke behøver at medbringes ind i lejligheden. Desuden er der på altanen et stort behov for modulære produkter der kan opfylde flere forskellige brugs-situationer, uden at de fylder ret meget, - den slags produkter er præcis det vi har fokus på i TEC OUT. 

Om man vil bruge Seats til at indrette lounge-område på altanen, til at ligge og tage sol på, eller montere dem direkte i den magnetiske altan - evt. måske montere en Hang-hylde udenfor på husmuren - som de kan hænge under - det er helt op til den enkelte. 

Seats gør det muligt at bruge sin egen kreativitet, og sammensætte sin egen favorit farvepalette, som måske matcher de blomster der står i krukkerne eller er i altankassen 

Vi håber på at det tætte samarbejde med Ulrik Knudsen, der står i spidsen for Altan-Liv, bringer nogle nye spændende produkter på markedet - vi har i hvert fald allerede godt gang i design og udvikling af unikke produkter helt specifikt til Altan-Liv.dk
 

Kom meget gerne forbi Øksnehallen Lørdag den 5. November og besøg os på messen sammen med Altan-Liv.

Fremtidens Andelsbolig 2016 


Mvh Høvdingen hos TEC OUT :-)