ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

HVAD INSPIRERER TEC OUT VED VALG AF FARVER

Martin Stoltze

Hej igen

Vi vil også gerne fortælle Jer lidt om hvor vores inspiration til farverne på vores produkter kommer fra.

En af årsagerne til udviklingen af TEC OUT var manglen på farver i det eksisterende udbud af produkter til udendørs brug. Vi ville genopfinde uderummet ved at bruge de klare farver som kendetegner den nordiske sommer.
I løbet af de seneste 5-6 år er det blevet mere og mere populært at bruge uderummet på terrassen eller i haven. Der er investeret i grilludstyr, udekøkkener og havemøblerne er blevet til møbler i den udendørs lounge. Mange vil hellere slappe af end passe en have, de udendørs arealer er belagte med træ, sten eller beton.
Det er dæmpede, diskrete og eksklusive nuancer som dominerer. Da der heller ikke indgår mange blomster i det moderne uderum, bliver det hele let lidt ensformigt, der er kortsagt behov for farver for at skabe lidt mere glæde og lidt mere kontrast for at fremhæve de neutrale farvers elegance.
Derfor var en af vores inspirationer at vi ville tilføje helheden smukke farver med vores vejrbestandige tekstiler. 

1gg.png

I vores del af Europa er mange menneskers første valg blåt, derfor har vi Seats Sky i vores kollektion, det er farven på en rigtig sommer himmel.
 

Som nævnt, er der ikke så meget græs i haverne som tidligere, så derfor har vi Seats Grass.

 

Untitleggd.png

Vi holder meget af sol og sommer, så vi rigtig kan nyde det i uderummet. Gul er solens farve, men de fleste kender problemet med små flyvende insekters forkærlighed for gult. Vi gik derfor lidt videre og valgte solens farve, når den kommer frem ved daggry, derfor Seats Dawn.

Det var de første 3 farver i kollektionen, som alle har deres udgangspunkt i farver i naturen.

jj.PNG.png

Dertil kommer den lyse, næsten hvide, som har navn efter skyerne på sommerhimmelen, Seats Cloud

og den smukke mørke brune har navn efter muldjorden, Seats Soil.

 

De 5 farver har samme praktiske underside med farven Clay.

Hang

Vi har ud over Seats også Hang, som findes i 2 farver, her har opgaven været at finde 2 nuancer, som begge matcher alle Seats farver, vi har valgt den lyse Ivory og den grå Stone.

Efter vores første sæson skal vi nu så småt til at tænke på en videreudvikling af vores kollektion.
Nogle farver vil udgå og afløses af nye. Opgaven vil fortsat være at skabe smuk harmoni og sammenhæng i det samlede produktsortiment. Overgangen vil ske løbende efterhånden som vores lager af stof bruges op.
Da nogle farver vil sælge mere end andre skal overgangen ske, så der hele tiden er sammenhæng og match i kollektionen.

Mode som dikterende retningslinie for valg af farver var tidligere vigtig, men er nu ikke længere væsentlig. Helt naturligt tilpasser vi vores opfattelse af, hvad vi synes er pænt til det vi ser ofte, der sker en umærkelig glidende overgang og moden inspirerer os på længere sigt til valget af det vi gerne vil have i vore omgivelser.
Vi har testet en mørk blå og en rød farve i forbindelse med vores Kickstarter Kampagne tidligere på året og det har ført frem til 3 nye farver, som vi forventer at introducere i løbet af 2017.

Vi har valgt en smuk mørk blå, som vi kalder Thunder fordi den minder om himlens farve lige inden et uvejr bryder løs.

jdjdjd.png

En lysere dæmpet grå-blå har fået navnet Mist som tågen over et sommerlandskab lige inden solen bryder frem. 

Den dybe røde farve kalder vi Wine.

 

 

// TEC OUT // Uglen