ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

TÆNK FØR DU KØBER

Martin Stoltze

Hej igen

I TEC OUT arbejder vi meget bevidst med at skabe produkter, som man kan have glæde af i lang tid.

De fleste har forstået, at vi ved vores adfærd er med til at påvirke klimaet og at jordens resourcer ikke er uudtømmelige. Rigtig mange bruger derfor energi og ressourcer på at komme med advarsler og kræve forbud, og andre på at bekymre sig så meget om fremtiden, at de ikke overkommer at leve deres eget liv.
En god måde at gøre sin egen personlige indsats på, er at tænke sig om og arbejde med at ændre adfærd på en række områder, hvor summen af manges indsats vil betyde rigtig meget for et positivt resultat for helheden.
Der er mange gavnlige tiltag med genbrug, bytte-og låneordninger, fælleseje og lignende.
Der er planer for mere grøn energi, og verdens ledere ser hinanden i øjnene med jævne mellemrum og gentager, at de “vil gøre noget ved det”.

Udbudet af varer i vores hverdag er enormt og fristelserne mange. Der er god grund til at stoppe op og spørge sig selv, om man nu virkelig har brug for de ting man har lyst til at købe.
Tilbud er pr. definition billige, men ofte er det “billigere” at købe kvalitet, som holder længere. Hvis vi forestiller os at alle mennesker på jorden skulle eje ligeså meget, som vi ejer her i den vestlige verden, ville ingenting længere hænge sammen. I stedet for at bruge penge på ekstra forbrug af ting vil det være godt at bruge dem på forskellige service ydelser, som er med til at øge livskvaliteten uden at øge forbruget af varer: “Spis, elsk og vær glad”.

Mange tænker over energiforbruget i forbindelse med ferieplanlægningen, Thailand hvert år giver måske ikke ligeså spændende oplevelser som en ferie hvor man genopdager Danmark sammen med familien og derved sparer på energien.
Det er f.eks. blevet meget populært at overnatte i shelters, og mange, som tidligere var engagerede campister afprøver de nye tilbud om overnatning tæt på naturen, men det skal være komfortabelt, denne tendens kaldes Glamping.

I TEC OUT arbejder vi meget bevidst med at skabe produkter, som man kan have glæde af i lang tid, fordi de er fremstillet af kvalitetsmaterialer, som er nøje udvalgte til at kunne klare de ydre påvirkninger de udsættes for ved brug. Vi mener grundlæggende, at man kun skal købe det man har brug for. Det er også en del af vores vision, at man ikke skal anskaffe mange forskellige ting, for at dække de behov man har. Vores produkter kan bruges på mange måder og i mange sammenhænge, de er ikke kun tænkt til et bestemt formål, man kan finde sin egen personlige anvendelse og passe dem ind i den dagligdag man har.
Vi laver produkter som inspirerer, og som man vil værdsætte mange år frem i tiden. Vi ønsker at omgive os med ting som er funktionelle og behagelige og som tager bevidst hensyn til forbrug af resourcer.
Vi vil gerne opfordre til at man kun køber produkter, som man virkelig har lyst til at bruge igen og igen.
Kig på værdien før prisen, god kvalitet er oftest prisen værd.

TEC OUT samarbejder med flere andre virksomheder rundt om i landet om fælles storytelling og markedsføring af fælles værdier. Oplevelsen af produkterne fysisk og den direkte dialog med slutbrugeren er en vigtig faktor ved køb af et kvalitetsprodukt som Seats.


// TEC OUT // Uglen