ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

Det er kun din fantasi som sætter begrænsningerne!

Martin Stoltze

Hej igen!

Hermed 3. blogpost.

Vi har indtryk af at vi skal være endnu tydeligere med at kommunikere hvad vores Seats kan bruges til, og hvilke behov de kan dække. Derfor har vi valgt at skrive et lille indlæg om det. Det er bare for at sætte jeres fantasi lidt i gang! :-) 

Som mange af jer ved købes Seats altid 2 stk. af gangen, - grunden til dette er at en enkelt ikke kan bruges til så meget, og det er altså sjovere at have flere af dem. 

Seats er det perfekte valg hvis man ikke har så meget plads i hjemmet, da du både kan bruge dem til aktiviteter indenfor og udenfor. 

Børn er vilde med Seats

Først og fremmest er børn helt vilde med Seats, da de kan så mange forskellige ting med dem. Som barn elsker man jo at lege, bygge huler, tumle rundt, kaste ting etc. og med Seats har de muligheden for ALT dette. Det er muligt at bygge huler ud af Seats vha. de indbyggede magneter. Dette gør at hynderne er meget modulære. Man har mulighed for at sætte dem sammen som man vil, så man ikke er begrænset på nogle måder. Når vejret er godt, eller måske mindre godt, kan du lade dine børn lege med dem ude i haven. Men børnene behøver ikke at undvære Seats, når der ikke er mulighed for at lege med dem udenfor, da du også kan tage hynderne med ind. La’ dine børn bruge fantasien og bygge løs! 

Seats kan også bruges som tumlemadras eller legemadras til børn, da magneterne giver dig muligheden for at sætte dem sammen. Derudover kan de også bruges som puder til puderummet. 

Der er uendelig mange måder at lege med hynderne på! 

Hule 

Hule 

Børnene bygger et tårn 

Børnene bygger et tårn 

Voksne kan også bruge Seats

Seats er det oplagte valg til ALT og ALLE! 

Hvis du efter arbejde eller bare i fritiden skal nyde en kop kaffe eller læse avisen på altanen, terrassen eller i kolonihaven, så er Seats det oplagte valg. Du kan bruge Seats som havehynder og lade dem stå udenfor som en del af dine altanmøbler/terrasse møbler, hvis du så hellere vil tilbringe tid på græsset eller i din kolonihaven, så kan du let tage dine hynder med, da de er lette at bære, fx med Take. Med Seats kan du bygge en stol, sofa, eller bare et hyggeligt hyggehjørne hvor som helst. Er du vild med at bruge paller eller traller som udendørs/indendørs møbler, så skal du da have nogle Seats på. Seats er det oplagte valg til din pallesofa, de er behagelige at sidde på, du er ikke nødt til at fjerne dem hver gang det regner, og de flytter sig ikke når du ligger eller sidder!

Med Seats kan du også meditere på græsplænen, nyde en kold øl i parken med vennerne eller familien. Fordelen ved Seats er at materialet er vandafvisende dvs. du kan også tage dine Seats med på stranden, bruge dem ved din udendørsspa eller tage dem med på en sejltur på søen. 

Mulighederne er store, når det kommer til udelivet, men det er de også når det kommer til indelivet. Har du gæster på besøg men ikke nok senge til dem, så kan du bruge Seats som madras eller gæsteseng. Meget behagelige at sove på. VI har prøvet det! :D 

Mulighederne med Seats er næsten uendelige!

Pallesofa 

Pallesofa 

Meditation 

Meditation 

Tjek de forskellige ideer vi har på billederne forneden og bliv inspireret til hvordan man kan bruge Seats udenfor og indenfor i hjemmet. Hvis du har andre ideer til hvordan man kan bruge hynderne, så lad os da endelig høre om det. Send os et billede med en lille beskrivelse på info@tec-out.com.  

 

// TEC OUT // Armina, Marketing and Sales :-)