ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

OUTDOOR LIVING

Martin Stoltze

Hej igen

TEC OUT’s produkter er designet med henblik på brug udenfor, hvad vil det egentlig sige?

Vejrbestandige tekstiler
Ting, som bruges udendørs skal kunne tåle solens UV stråler uden at falme, og det skal kunne tåle at blive vådt når det regner. Når der er tale om ting fremstillet i metal, må der ikke kunne opstå rustdannelse og tekstiler, som normalt vil kunne blive våde skal være vandafvisende og/eller hurtigtørrende.
Seats, hyndernes betræk er fremstillet af stof beregnet til udendørs brug, det er udviklet til at kunne klare de hårde krav til langtids brug på f. eks. krydstogtskibe og hoteller, og til at virke behagelige selv efter lang tid i stærkt solskin.

Det vejrbestandige stof er 100% polyester, coated på bagsiden og behandlet på overfladen, så det har mange gode egenskaber som…
Blød overflade, som føles behagelig mod huden.
                       Meget høj riv, træk og slidstyrke.

Meget UV resistent 7/8.
Mørke farver som ligger længe i solen, har ikke tendens til at blive mærkbart varme


Meget resistent mod vand, stænk, sololie  etc.
Anti bakterie-og svampe behandlet


Pletter kan fjernes med vand og sæbe og stoffet kan vaskes ved 40 grader

 

Outdoor
Der er mange former for udendørsliv, som hver for sig kræver materialer med gode tekniske egenskaber.
Hvis man dyrker hiking og trekking og holder af at vandre og overnatte i telt eller shelter bliver oplevelsen bedre, hvis der ikke er praktiske problemer med udstyr eller påklædning. Det samme er tilfældet hvis man dyrker sport.

Altanliv.
Også udelivet i haven og på altanen bliver bedre, hvis man har møbler og tilbehør, som er beregnet til udendørs brug. Især livet på altanen kræver gennemtænkte produkter, da man her har den afgrænsede plads som er en ekstra udfordring.
Når man bor i lejlighed er det et stort plus at have direkte mulighed for at komme udenfor og  med lidt ekstra omtanke er der gode muligheder for at få optimalt udbytte af altanen trods det begrænsede areal. Møbler, som er designet til at give fuld funktionalitet med lille volumen er klart bedst.

Da der i en lejlighed ikke er megen ekstra plads til vinteropbevaring, er det også et plus, hvis altanmøblerne kan opbevares ude på altanen.
Nogen mennesker bruger altanen til afslapning, andre har en minihave med blomster og måske tomater, og nogen familier har en grill på altanen, og bruger den året rundt, ligemeget hvad man bruger altanen til er det vigtigt at den sparsomme plads udnyttes så optimalt som muligt.
TEC OUTs produkter er multifunktionelle og udviklet til brug i uderummet, det er brugeren, som finder den bedste måde at bruge dem på. Alle delene kan også bruges inde og dermed opfylde endnu flere behov i den enkelte familie.
Der er mange gode produkter at vælge imellem på deres hjemmesiden altanliv.dk