ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

Nyt produkt Settle

Martin Stoltze

Halløjsa,

Så er der igen BLOG-læsning, for dem der følger lidt med i hvad vi foretager os.

TEC OUT er i fuld gang med at arbejde med et nyt produkt i sortimentet. Det nye produkt kommer til at hedde Settle, og det lanceres igennem en crowdfunding kampagne i løbet af foråret/sommeren 2017 - ligesom Seats gjorde i 2016.
Ideen til produktet er opstået ud fra en mini-analyse af de behov der er på trange steder, både udenfor og indenfor husets, eller lejlighedens, vægge. Et behov for at have produkter der dækker flere forskellige funktioner i dagligdagen, og som er kompakt. Både når det bruges og når det ikke bruges.
Samtidig var det naturligvis vigtigt, i udviklingen, at produktet passer sammen med resten af TEC OUT’s designDNA og visuelle identitet. Produktet er derfor, selvfølgelig, magnetisk - og det passer perfekt sammen med Seats - som kan “klikkes” fast i Settle, med de indbyggede magneter.

Hvis samme produkt kan flere ting kan det også bedre tilpasse sig den udvikling vi konstant er i som mennesker. Med det mener vi, at de behov vi har igennem livet skifter løbende. Hvis produkterne er i en ordentlig kvalitet, og i et ordentligt design kan de forhåbentlig tilpasse sig de skiftende behov vi har som forbrugere.
Settle har alene eller sammen med Seats følgende primære funktioner:
    Skammel/Taburet
    Stol uden ryglæn
    Bakkebord/Bord
Og når flere Settle+Seats kobles sammen, ved hjælpe af magneterne, kan det blive en bænk eller sågar en daybed eller høj solseng.
Mulighederne er mange!

I TEC OUT vil vi gerne lave modulære produkter i en høj æstetisk, teknisk og funktionel kvalitet. Seats er et “modul” eller en “byggesten” der kan tilpasse sig rigtig mange forskellige behov. Med kusinen Settle dækker vi nu endnu flere behov…

Afmonter dine Seats fra Hang på væggen og monter dem på Settle…

Med ønsket om en helt fantastisk vidunderlig dag :-)

Hr. Kaptajnen på skuden…