ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

Bag om scenen – Glæden ved at sammensætte en Seats

Martin Stoltze

Hej alle vores bloglæsere,

I dette blogindlæg vil jeg gå ind bag facaden på TEC OUT og fortælle/vise jer om processen med at sammensætte/sy en Seats hynde. Der følger også en video med dette blogindlæg, som giver jer indblik i processen step-by-step og hvordan vi arbejder til hverdag.

Vi prøver at insource så meget som muligt lige pt., da vi kan se en værdi i det. Derfor besluttede vi os for at lave broderi på vores ”Seats” selv. På denne måde sparer vi penge, og det medfølgende lydtapet fra broderimaskinen minder os om, at det er en produktionsvirksomhed. Der vil være mulighed i videoen at se hvordan denne maskine arbejder.

Maskinen som laver 8 huller i skummet, der skal skjule Neodymium magneterne, har Martin rent faktisk selv lavet. At lave hullerne i skummet er et af Martins ansvarsområder. 
Lene er vores sy ekspert, og dette er hendes ansvarsområde. Når der skal sys nogle betræk til Seats tager Lene hånd om det. Hun bærer rundt på de tunge ruller med tekstiler, måler, afskærer de rigtige stykker ud etc. Derefter sætter hun det hele sammen til et betræk. Det er hende vi kan takke for de fine betræk! 
Tilbage til idéen af dette blogindlæg.

Liste over de ting vi skal bruge:
Skum
Magneter (Maskine til at lave huller i skummet)
Tape
Tekstiler
Net
Lynlås
Tråd til brodering (Broderingsmaskine)

Step 1: Skummet med indbyggede magneter
På videoen nedenunder kan i se hvordan Martin, ved hjælp af sin selvbygget maskine laver huller i skummet, placerer magneterne og taper dem.

Step 2: Betrækket til skummet
På video kan i også se Lene fortælle om hvordan man syer betrækket sammen til en Seats.

Hvis du stadig læser med, så håber vi at du omkring her har forstået bare lidt om processen bag Seats. 
Vi er glade for at du læser med her, og du er meget velkommen til at smide en kommentar i ny og næ. Det gøre blogging endnu sjovere.

TEC OUT // Armina