ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Blog

Blog om livet i og udenfor TEC OUT

indoor living

Martin Stoltze

Hej igen

TEC OUT’s produkter kan bruges både ude og inde.

Hygge indendøre
Her i januar kan vi igen begynde at se frem mod lysere tider og forår og sommer med masser af aktiviteter udendørs, det bliver dejligt. Er man den heldige ejer af nogle Seats hynder er der ekstra meget at se frem til, da de kan bruges på rigtig mange måder i livet uden for, som vi siger #TakeLifeOutside.

Der er dog ingen grund til at lægge Seats til side til det bliver tid til at komme ud i naturen. Seats kan også bruges inde.
Mange børn leger gerne på gulvet, eller sidder der, når de ser TV. Så er Seats helt ideelle, man sidder godt på dem, man kan dyrke fællesskabet ved at “klikke sammen” med andre, og de er gode at sidde sammen på, når der er højtlæsning. Har man et par stykker for sig selv kan man også ligge på dem, mens man lytter til sine yndlingshistorier. Når aktiviteterne i gulvhøjde er til ende, er det superlet at rydde op, man klikker bare Seats hynderne op på Hang, hylden som er udviklet som opbevarings enhed for helt op til 8 Seats pr. hylde, uden at den fylder op i rummet.

Lader foråret vente på sig med grå og kølige dage kan man lege skovtur ved at lægge hynderne ud på gulvet og spise frokost eller drikke te der, mens man snakker om alt det der skal prøves, når vejret bliver til det. Et par stearinlys sikkert anbragt vil understrege stemningen.

Seats inspirerer til mange lege. Man kan bygge med dem, hoppe på dem, lege “Jorden er giftig”, lege at man surfer og bruge dem til at øve sig i at slå kolbøtter eller stå på hovedet.
Har man 4 hynder er der ovenikøbet også en ekstra soveplads lige ved hånden, da de indbyggede skjulte magneter holder hynderne sammen, mens man ligger på dem.

ange har bygget enkle møbler af paller. Det er nemt og billigt indtil man har råd til “rigtige” møbler. Seats er en oplagt mulighed til pallebænke eller sofaer. De kan stables og klikkes sammen på mange måder og virker både som sæde- og ryghynder. De mange fine farver kan kombineres efter personlige præferencer og fuldender værket. Der er basis for mange hyggelige stunder i et pallelandskab mens man venter på at kunne komme udenfor igen.

I en lille bolig med få kvadratmeter til rådighed er Seats som multifunktionelt produkt helt rigtig.
Det er oplagt at bruge Seats til at sidde på, når man spiser, som det er normalt især i Japan og som ekstra soveplads til gæster, et par stykker eller 3 stablet er en ekstra siddeplads, eller de kan bruges som et ekstra bord. Når foråret lokker os ud igen behøver man ikke at tænke på havemøbler og senere opbevaringsplads til dem, så tager man bare sine Seats med ud, med bærestroppen Take er det nemt at medbringe 4 Seats.

Når foråret viser sig i form af dejligt solskin er det nemt at nyde det enten i en åben altan- eller terrassedør eller smutte uden for og finde en krog med læ og sol. Bliver det for koldt kan man trække ind igen og klikke Seats på plads eller lægge dem tilbage på plads.

 

// TEC OUT // Uglen