ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

modulære multifunktionelle møbler

Med sloganet #TakeLifeOutside, vil vi i TEC OUT opfordre til mere udeliv, uden at du går på kompromis med hverken komforten, æstetikken eller produkternes tekniske egenskaber.

VORES FOKUS:
Vi har fokus på at skabe højkvalitetsprodukter med lang levetid, og med en fleksibilitet der gør, at de kan bruges på utallige måder ude som inde. Det skal være nemt og komfortabelt at rykke livet udenfor. Investerer man i TEC OUT's produkter kan man altid supplere med flere hen ad vejen og dermed forøge anvendelsesmulighederne.

VORES FILOSOFI:
Vi arbejder med multifunktionalitet og skaber nutidige, moderne designmøbler, der kan bruges lige så godt ude, som indendøre.
Vores produkter er udviklet til brug under kompakte forhold i lejligheden, i sommerhuset, i kolonihaven, i din husbåd eller i en moderne containerbolig.  

TEC OUT's
produkter er designet og udviklet i Danmark og størstedelen er produceret af lokale underleverandører tæt på Horsens, hvor vi hører til. 
Hvis du vil læse mere om vores produkter så klik her.

Og du kan se dem alle i shoppen her.