ContaCt US:

And like our site on Facebook:)

TEC OUT ApS

Nørre Snedevej 9

Dk-8700 Horsens

Mail: info@tec-out.com

Number: +45 30 22 00 55 (notice new phone number)

VAT no. 37142964

Name *
Name

9 Nørre-Snedevej
Horsens, 8700

+45 30 22 00 55

Seats - for functional living. For all ages. For any purpose. For a lifetime. For life changes. For compact living. For outdoor life. For big and small. For comfort. For play. For relaxing. For enjoying life. #TakeLifeOutside

Historien

Tec Out er et dansk design firma. Tec Out har sammenlagt mange års erfaring med produktudvikling og specifikt kendskab til tekstile udendørsprodukter. Ved at vælge materialer, som har de nødvendige tekniske specifikationer til udendørs brug, kan vi tilbyde produkter med længere levetid og derved også større bæredygtighed.

Et fælles ønske om at tjekke nyheder på Salone del Mobile i Milano bragte i foråret 2014 to tidligere kolleger sammen.
Efter turen til messen fortsatte diskussionerne og i løbet af det næste halve års tid formedes en ide på grundlag af den inspiration vi havde fået på messen.
Vi oplevede at vore forskellige personlige kompetencer på smukkeste vis komplementerede hinanden. Da vi på et tidspunkt fik mulighed for at supplere teamet med en 3. deltager kom yderligere passende kompetencer til, og forudsætningerne for et super team på plads.
Teamet består af Martin Stoltze, CEO, MA Design Engineering, Rikke Borg-Lauritsen, CMO, MA Textile Design, og Lene Egly, CPO, Senior Design Specialist.
Pr. årsskiftet 2016/17 træder Rikke ud af firmaet, fordi hun har fået tilbudt sit drømmejob. 

Møbler til udendørs brug vist i Milano var alle meget neutrale i farverne. Det og tendensen til at anlægge vedligeholdelsesfrie haver og terrasser med belægninger af træ- eller stenmaterialer, gav uderummet omkring husene et lidt kedeligt monokromt udtryk.
Vi ville give uderummet mere farve. Samtidig ville vi gerne fremstille produkter med længere holdbarhed. Mange genkender oplevelsen af hynder, som efter en sommers brug er falmede og ildelugtende og derfor kasseres for at blive efterfulgt af nye indkøb året efter.
Sådan behøver det ikke at være, vil ville skabe smukke, funktionelle produkter med egenskaber som tåler påvirkningen af vind og vejr.
Vi startede med at designe og fremstille modeller 1:5 med 3D print.

3D Print af Seats

3D Print af Seats

3D Print af Seats

3D Print af Seats


Teamet fungerede rigtig godt og da det første produkt havde taget form, var der grundlag for at danne et fælles firma for at kunne nå frem til færdigudvikling og markedsføring af det første produkt i en planlagt kollektion.
TEC OUT ApS, Exterior furnishing blev stiftet 01.10.2015.
Vi nåede frem til at kunne sy den første prototype i fuld størrelse i oktober 2015.

Første prototype

Første prototype

Første prototyper

Første prototyper

Første prototyper

Første prototyper

 

Det første produkt, Seats, er en multifunktionel siddehynde med særdeles gode egenskaber til udendørs brug. derefter designede vi Take, en bærerem, som gør det let at tage Seats med ud. Take kan bruges til 2, 3 eller 4 Seats.
Senere er opbevaringsenheden Hang kommet til og en 4. ide er igangsat.
Efter en veloverstået Kickstarter kampagne er vi nu travlt beskæftigede med at sælge vores kollektion.

Lige nu har TEC OUT til huse i et nyistandsat tidligere mejeri ved Lund udenfor Horsens. Et sted med højt til loftet, store vinduer med udsigt til både mark og skov. En bygning med industriel sjæl og historie - tæt på E45.  

 


TEAMET BAG

Faglighed + engagement + netværk + os som team er vores stærkeste kort på hånden.

Vi har sammenlagt mange års erfaring med produktudvikling og specifikt kendskab til tekstile udendørsprodukter. Ved at vælge materialer, som har de nødvendige tekniske specifikationer til udendørs brug, kan vi tilbyde produkter med længere levetid og derved også større bæredygtighed.

 

Martin Stoltze CEO, MA Design Engineering: 

Martin-stoltze

Jeg arbejder med æstetik, teknik og funktion på samme høje niveau, hele vejen igennem udviklingsprocessen. 10 års erfaring fra produktdesign-jobs og lederstillinger i udviklingsafdeling, herunder 5 års erfaring med tekstiler. Er iværksætter og innovatør, og bliver begejstret i samarbejde med talentfulde og kompetencestærke mennesker. Er meget optaget af 3D-print, tværfaglige samarbejder og netværk.

 

 

Lene Egly CPO, MA Senior Design Specialist:

Lene-egly

De tekstile processer og de tekniske muligheder, der ligger til grund for dem er en vigtig inspiration for min kreativitet. At kende processerne giver mulighed for at arbejde på kanten af det mulige, der hvor innovationen skabes. International erfaring fra flere design jobs i tekstil relaterede virksomheder bl. a. som design coordinator og design chef. Mønstre på flader og farvernes indbyrdes påvirkning optager mig meget. Arbejder med koncepter og e-bøger med mønstre.